Ham als hapje of voorgerecht
03-11-2015 22:51Ham als hapje of voorgerecht. Gedroogde ham is super lekker als hapje of voorgerecht. Met ham heb je altijd een top presentatie op tafel voor een feestje of als hapje.
Leuk, lekker en eenvoudig om te bereiden. Hier thuis eten we het graag.Ik heb veel recepten en ze zijn allemaal net zo lekker.
Deze is van een collega van mij, Nathalie ♥. Alvast bedankt, Nathalie. Hier is het met laurier bladeren versierd.
Wat je nodig hebt: voor 6 porties
- 6 plakken Italiaanse of Spaanse ham (Prosciutto, Parmaham of Pata Negra)
- verse bieslook
- Paturain (Knoflook&Fijne Kruiden)
Aan de slag:
Smeer elke plak ham goed in met Paturain.
Snijdt de bieslook en vouw door midden en leg op de al ingesmeerde ham.
Nu rol je de ham op met de bieslook er tussen.
Leg de rolletjes op een groot bord.
Bestrooi eventueel met olijfolie.
—————